Vil Jessops overleve?

For det første håber jeg, de gør, fordi dens gode at have kamera butikker rundt omkring i landet, men vil de overleve?

Lets face it-de fleste af butikkerne er meget træt og dårlig, som den moderne detailhandel standarder, sammenligne det med udseendet af den opdaterede Currys Digitale butikker, og du kan se en stor forskel. Træd ind i butikken i Trafford centre for eksempel, og dens mørke og dårligt oplyste, som de ikke ønsker at udskifte ødelagte pærer.

Den manglende styrke i pund er også såre premium-SLR salg og især linser. Et canon 70-200f4 ER sidste år var 700 kr., nu næppe under £1000. Det er en stor forskel thats forsinke mange potentielle indkøb, i hvert fald fra mig alligevel.

De stadig insisterer på at opkræve en mindre formue for hukommelseskort, men selv da de ofte er meget dårligt på lager, så når du er i et hurra du er gået i stå, ikke stor. Bestillingssystemet er ikke så smart, enten den person, der er i butikken sagde, at ringe til os, hvis du ønsker at kontrollere bestanden, da han har mistet optælling af antallet af gange, en kunde har reserveret en vare for at det ikke skal være i, når de ankommer.

Krydsede fingre økonomien begynder at frigøre og Jessops har en god sommer og Jul, hvis de ikke kan løse deres finansiering problemer, så vi kunne tabe en anden butik fra high street. Men hvis de skal overleve, sætte nogle penge ind på en refresh program hey.

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

4 + 12 =

Visit Us On TwitterCheck Our Feed