Solgte mit første billede på Alamy

OK så det er et hårdt marked at sælge billeder disse dage, og nogle af hvordan nogen har valgt mit billede. Hvor det er, eller var, der kommer til at blive brugt, jeg har ingen idé om, men tilsyneladende i en BRITISK avis på op til 2million kopier en dag, så jeg tror, at det for en stor titel. Jeg vil gerne vide hvor, men jeg spekulerer på, om jeg kan finde ud af?

Alligevel er jeg temmelig chuffed jeg har at sige, og forhåbentlig vil dette være den første af mange, men jeg har ikke tænkt mig at få mine forhåbninger op.

2 Svar til Solgte mit første billede på Alamy

  1. Clemento siger:

    Jeg har tilføjet din blog til bogmærker. Og jeg vil læse din artikel oftere!

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

elleve − 1 =

Visit Us On TwitterCheck Our Feed