Vil den Nye Withings Smart Skalaer hjælpe mig med at tabe

Så jeg kan lide gadgets hvem der ikke gør. Men kan de hjælpe mig med at tabe vægt?

New Withings Scale

Nye Withings Skala

Godt jeg har tænkt mig at sætte den til test, og her er planen.

Fitbit

Godt for det første har jeg allerede fået en Fitbit, og det virkelig hjælper mig til at komme ud og gå. Hver frokost på arbejde, og i weekenden vil jeg gå og gå rundt, for det meste kører efter børnene, men det er dejligt at logge trin, trapper, jeg har klatret, og hvordan nogen kalorier, jeg har brændt. Det synes kun at behovet for opladning hver par uger, så det er også en bonus-jeg kan ikke fordrage at blive en barnepige til gadgets, som har brug for at leve i baggrunden.

Fitbit kan også link til Withings hjemmeside og vice versa, Runkeeper og TACTIO på iPhone også hjælpe med at samle det hele på ét sted. Du kan derefter se, hvor godt du kommer, og de kan endda sættes op til at plage dig til at komme fra din røven og gøre noget, og vi har alle brug for, at nogle gange.

 

Alle Nye Withings Smart Skalaer

Så vægten kommer til at hjælpe mig med at spore mit vægttab, og som eller endnu vigtigere, min fedt tab, ingen latter på bagsiden bemærk. Også som en ekstra fordel for den nye skalaer har en funktion til at spore din hvilepuls og teste, hvad CO2-niveauer, der er i rummet, den er holdt. Den hviler hjerteslag vil være en god måde at se, om nogen at gå og løbe, er der en fordel, men jeg er ikke sikker på, om CO2-niveauer, men vi skal se.

 

Så når det ankommer, vil jeg skrive en anmeldelser undervejs på vægten, og mine fremskridt og lade dig vide, hvilken software og gadgets, der arbejder for at hjælpe mig og hvilke ikke. Åh, og jeg kan endda fortælle dig, hvad min vægt, og hvor meget dens forhåbentlig falder, så måske kan vi hjælpe hinanden.

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

5 × 3 =

Visit Us On Twitter