Gumpdump reloaded

По неколку добро ќе можеме да речеме добро, додека своето време за мене да се објави повторно малку од време на време. Со малку повеќе време на моите раце, овие денови се надевам да ви донесе критики и мислења за нова технологија, фотографии и многу повеќе, освен еј, јас се уште може да се направи видео или две.

Така одат лесно на мене и прстите прекрстени јас всушност пост малку повеќе овојпат.

Остави Одговори

Вашиот е-мејл адреса нема да бидат објавени. Задолжителните полиња се означени со *

девет + девет =

Visit Us On TwitterCheck Our Feed