Zal de Nieuwe Withings Smart Scales me helpen gewicht te verliezen

Dus ik hou van gadgets die niet. Maar kunnen ze me helpen om gewicht te verliezen?

New Withings Scale

Nieuwe Withings Weegschaal

Ik ga de proef op de som en hier is het plan.

Fitbit

Nou ten eerste ik heb al een Fitbit en het helpt me echt om eruit te komen en lopen. Elke lunch op het werk en in het weekend ga ik rond lopen en meestal lopen nadat de kids, maar het is leuk om te melden dat de stappen, de trap heb ik klom en hoe eventuele calorieën ik heb verbrand. Het lijkt alleen maar te moeten opladen om de paar weken dus dat is ook een bonus, die ik kan er niet tegen dat een nanny te gadgets die nodig is om te leven op de achtergrond.

De Fitbit kunt ook een link naar de Withings website en vice versa, Runkeeper en TACTIO op de iPhone ook helpen om alles op één plaats samen. U kunt dan zien hoe goed het met je gaat en ze kunnen zelfs worden ingesteld om de pester te krijgen uit je kont en doe iets en wij moeten allemaal dat het soms.

 

Alle Nieuwe Withings Smart Scales

Dus de weegschaal gaan om me te helpen mijn gewicht te verliezen en als of nog belangrijker mijn verlies vet, geen het lachen aan de achterkant dan. Ook als een extra voordeel van de nieuwe schalen hebben een functie voor het bijhouden van uw hartslag in rust en test wat het CO2-gehalte in de kamer zijn gehouden. De rust hartslag is een goede manier om te zien of een walking en tijdens het lopen is dat een voordeel zijn, maar ik ben niet zo zeker over de CO2-niveaus, maar we zullen het zien.

 

Dus als hij komt, zal ik na een beoordelingen langs de weg op de weegschaal en mijn voortgang en laat je weten wat software en gadgets werken om mij te helpen, en welke niet. Oh en ik kan ook vertellen wat mijn gewicht en hoeveel zijn hopelijk vallen dus misschien kunnen we elkaar helpen.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

5 × 3 =

Visit Us On Twitter