Withings Smart Scale real world review

Zo het is alweer een paar maanden geleden kreeg ik de nieuwe laatste Withings Smart Schalen en ze zijn geweldig, maar zijn ze waard de niet onaanzienlijke som van £130? Mmmm

Aankomst en Installatie

Alles kwam in een mooi en goed beschermde doos en was vrij eenvoudig te installeren, maar je moet gebruik maken van de app op de iPhone of Android. Het werkte erg goed op de iPhone, maar ik heb gelezen in een paar plaatsen is het toch niet zo makkelijk op het Android-equivalent, dus kijk uit voor die.

Withing-Smart-Scales

 

Met behulp van de iPhone-app van de dingen gemakkelijk gemaakt, maar het is iets dat sommige mensen de aankoop misschien niet bewust van, en het was niet iets dat ik zou opgepikt.

Wat is het gebruik van een

Snel en gemakkelijk is het antwoord. Stap je op de top en zolang je redelijk centraal het geeft uw gewicht en voor een paar seconden later worden de drie personages van wie het denkt dat het is en het kreeg het recht, op elk moment. Dan slaat het lichaam vet lezing gevolgd door de hartslag. De hartslag wordt het meest geraakt en missen een deel van het proces zou ik zeggen 3 van de 10 keer niet voor de hartslag. De C02-meting is een beetje zinloos als ik eerlijk ben, ziet het er juist in dat tijdens de warmere dagen wanneer de ramen open te meer je kunt zien dat het neerzetten zodat ik kan zien de verandering ik ben niet zeker van de uitkering.

De Eerste Paar maanden

Nou, ik kwam vast te zitten direct in en besloot om te kijken of dit me kon helpen met wat gewicht te verliezen en het korte antwoord is dat het kan, maar alleen met een dosis wilskracht en een extra oefening. Maar het was een geweldige manier om te zien dat de moeite die ik had gemaakt om meer te doen uitoefening resulteren in gewichtsverlies. Tot nu toe heb ik verloren, een niet te verwaarlozen steen van gewicht en ik ben nog steeds intensivering op het elke dag om te zien of ik heb geen verdere vooruitgang.

Review Beoordeling: 8/10

Het is een goede gadget en ik zou het opnieuw te kopen als ik had met het besluit om een tweede keer. Je moet om het te gebruiken met andere gadgets en ik heb gekoppeld, om mijn Fitbit en de twee werken goed samen met de Fitbit app toont de bijgewerkte gewicht vormen de schalen snel en gemakkelijk. Het is een veel betere oplossing dan een weegschaal met een display en als je het je kunt veroorloven ik zou gaan voor hem persoonlijk.


Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

1 × 1 =

Visit Us On TwitterCheck Our Feed