Kommer på Dev team der er det windows 3.1 jailbreak? – Oppdatert

OK, så de sa de trengte litt tid og ikke stresser dem til å gjøre windows (Redsnow?) oppdateringen. Men kom på det vært uker nå. Kanskje for første gang at de ikke kan gjøre det, eller kanskje de bare ikke ønsker å for noen grunn?

Uansett, for dem som ikke faktisk ønsker å installere dodgy programvare, men ikke ønsker å låse opp telefonen fra sin nåværende nettverk, dette er mer enn litt av en smerte. Bare tenk på all den programvaren som kommer ut på 3.1 at noen ikke vil være i stand til å få.

Krysser fingrene det vil ikke være lang, og de knekke det før heller enn senere. Hvis noen vet noe om når det kan være så innlegget unna. Oh, og ja jeg har sett at det er andre metoder, og jeg kunne få en Mac, ja ja, men jeg har ikke og så ikke folk flest så, ganske vennligst sortere det snart.

Oppdatering

Vel Dev team må ha vært å lytte, de har nå lansert en oppdatering for å tillate en tidligere ulåst 3GS til å bli låst opp, men fortsatt bare på en Mac med Pwnage. Men det synes å være gode nyheter for de av oss som fortsatt bruker windows, ja det ser ut til at dev-team er på grunn av frigjøring jailbreak-verktøyet rundt den 12. oktober og sin til å bli kalt SnOwBreeze.

One Response til Kommer på Dev team der er det windows 3.1 jailbreak? – Oppdatert

  1. Brun sier:

    Jeg likte det. Så mye nyttig materiale. Jeg leste med stor interesse.

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

2 × 1 =

Visit Us On TwitterCheck Our Feed