Vil den Nye Withings Smart Skalaer hjelpe meg å gå ned i vekt

Så jeg liker gadgets som ikke gjør det. Men kan de hjelpe meg å gå ned i vekt?

New Withings Scale

Nye Withings Skala

Vel jeg kommer til å sette den på prøve, og her er planen.

Fitbit

Vel, for det første jeg har allerede fått en Fitbit og det er virkelig hjelper meg å komme ut og gå. Hver lunsj på jobb og i helgen jeg gå og gå rundt for det meste kjører etter barna, men det er fint å logge trinn, trapper jeg har klatret, og hvordan noen kalorier jeg har forbrent. Det synes bare å må lades opp hver par uker så det er også en bonus jeg kan ikke fordra å være en barnepike til miniprogrammer som trenger å leve i bakgrunnen.

Fitbit kan også knytte seg til Withings stedet og vice versa, Runkeeper og TACTIO på iPhone også bidra til å få alt samlet på ett sted. Deretter kan du se hvor godt du er i gang, og de kan også være satt opp til å plage deg å få av ræva og gjøre noe, og vi trenger alle at noen ganger.

 

Alle Nye Withings Smart Skalaer

Så vekten kommer til å hjelpe meg å finne mitt vekttap og som eller enda viktigere min fett tap, ingen ler på baksiden vær. Også som en ekstra fordel er at den nye skalaer har en funksjon som sporer din hvilepuls og teste hva som CO2-nivåene er i rommet den er holdt. Den hviler hjerterytme vil være en god måte å se om noen gåing og løping er å ha en fordel, men jeg er ikke så sikker på om CO2-nivåer, men vi skal se.

 

Så når det kommer vil jeg legge ut et vurderinger underveis på vekten og min fremgang, og la deg få vite hva slags programvare og hjelpemidler som arbeider for å hjelpe meg, og hvilke som ikke gjør det. Oh, og jeg kan også fortelle deg hva min vekt og hvor mye dets forhåpentligvis faller så kanskje vi kan hjelpe hverandre.

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

5 × 3 =

Visit Us On Twitter