Withings Smart Skala virkelige verden anmeldelse

Så det har blitt et par måneder siden jeg fikk den nye, siste Withings Smart Skalaer, og de er gode, men er de verdt det ikke ubetydelig sum av £130? Mmmm

Ankomst og Oppsett

Det hele kom i en nydelig godt beskyttet safe og var ganske enkel å sette opp, men du trenger å bruke appen på iPhone eller Android. Det fungerte veldig bra på iPhone, men jeg har lest i et par steder er det ikke fullt så lett på Android tilsvarende så se opp for det.

Withing-Smart-Scales

 

Ved hjelp av iPhone-appen gjorde ting enkelt, men det er noe som noen mennesker kjøper kanskje ikke er klar over, og det var ikke noe som jeg hadde plukket opp på hver.

Hva er det som å bruke

Rask og enkel, er svaret. Du kommer på toppen, og så lenge du er ganske sentral og det viser din vekt og for sekunder senere viser de tre tegnene som den tror den er, og dens fått det riktig hver gang. Det så ikke kroppen fett å lese etterfulgt av puls. Den pulsen er den mest truffet og savner en del av den prosessen jeg vil si at 3 av 10 ganger er det ikke klarer å få puls. Den C02 lesing er litt meningsløst hvis jeg er ærlig, det ser ut nøyaktig som i løpet av de varmere dager når vinduene er åpne mer du kan se falle, slik at jeg kan se endringene jeg er ikke sikker på nytte.

De Første månedene

Jeg fikk vel fast rett i, og bestemte seg for å se om dette kunne hjelpe meg med noen vekttap og det raske svaret er at den kan, men bare med en porsjon viljestyrke og litt ekstra mosjon. Men det var en fin måte å se at den innsats som jeg hadde gjort for å gjøre mer øvelse resultere i vekttap. Så langt jeg har mistet en ikke ubetydelig stein i vekt og jeg er fortsatt tråkke på den hver dag for å se om jeg har gjort noen ytterligere fremgang.

Gjennomgang Rating – 8/10

Det er en god innretning og jeg vil kjøpe det igjen hvis jeg hadde beslutningen om å foreta en gang. Du trenger å bruke den med andre gadgets og jeg har koblet den til min Fitbit og de to fungerer veldig bra sammen med Fitbit-app som viser den oppdaterte vekt form vekten raskt og enkelt. Det er en langt bedre løsning enn skalaer med bare en skjerm og hvis du har råd til det jeg vil gå for det personlig.


Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

1 × 1 =

Visit Us On TwitterCheck Our Feed